Palvelualojen ammattiliiton muodostavat itsenäiset yhdistykset eli ammattiosastot - me olemme yksi niistä. Osasto 188 koostuu Porvoon ja Loviisan sekä lähialueiden palvelualojen työntekijöistä.

Osaston tehtävänä on edustaa jäseniä liitossa, vaikuttaa palvelualojen työntekijöiden työ- ja elinoloihin, tehdä aloitteita sekä tietysti parantaa järjestäytymisastetta - joukossa on voimaa!

Näiltä sivuilta löydät tietoa osastostamme, johtokunnasta, järjestämistämme tapahtumista sekä jäseneduista. Käy kurkkaamassa Toiminta ja tapahtumat -välilehti, josta löydät ajankohtaiset tapahtumat.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan aktiivisemmin mukaan toimintaan ja vaikuttamaan asioihin, kannattaa tulla mukaan kaikille jäsenille avoimiin sääntömääräisiin kevät- ja syyskokouksiin. Näissä kokouksissa on mahdollisuus vaikuttaa osaston toimintaan ja esimerkiksi asettua ehdolle johtokuntaan.


Liity jäseneksi

Jäseneksi liittyminen on helppoa ja nopeaa sähköisen lomakkeen kautta. Lomakkeen ja lisätietoja liittymisestä löydät alla olevasta linkistä. Liittymällä Palvelualojen ammattiliittoon, liityt myös automaattisesti paikalliseen ammattiosastoon. Mikäli haluat liittyä juuri PAM Porvoon seudun osaston jäseneksi, merkitse kohtaan "Ammattiosaston numero" osastomme numero 188.